SPIS SORØ

Vildt og lokalt

Chokolade

Foredrag og happening om livsglæde, god smag og chokolade

Hvordan kan man udnytte naturens egne spisekamre til at sætte smag på Flødeboller? Vi bruger forskellige bær og urter i fremstillingen af flødeboller med personlig smag. Under kyndig vejledning af Chokoman.dk blander vi vort eget flødebolleskum. Fylder på bunde og overtrækker dem med chokolade. Dem man ikke spiser til dessert, kan hjemtages i en udleveret æske.

Se video om undervisning og efterfølgende spisning i Restauranten på Kongskilde Friluftsgård

Menuen var vild og lækker med lokale produkter, og chokoladeboller til dessert.
Tilberedt i Kongskildes køkken af René de la Cruz.

HUSK – også at sætte kryds i kalenderen den 13. oktober hvor projekt SPIS SORØ – vildt og lokalt holder en eftermiddag med masser af vilde oplevelser.

Venligst Jørgen Gornitzka, Chokoman.dk

Chokoman.dk – livsglæde og god smag

Skriv en kommentar