Besøg FruGrøn’s have med vilde oplevelser
Foredrag om dyrkning af fødevarer i have og drivhus. Hvilke planter er gode og nemme og som samtidig giver et godt udbytte. Lær hvordan man dyrker tomater i drivhus uden sygdomme. Hvordan man sænker tomatplanter, så stængelen bliver over 4 meter og har tomater helt frem til jul.
Om sommeren har jeg i flere år haft rundvisninger i Medicinhaverne på Langeland. Dette har inspireret mig til også at dyrke de medicinplanter, som er gode at anvende i vores mad. Bestil tid, og hør om hvor nemt det er.
Hvordan får man mange æbler, blomster og urter. Hvordan laver man nemt en god kompost, så næringsstoffer forbliver i haven. Demonstration af udendørs bad og solceller. Invitation til happening
I Udsendelsen: “Penge – Guld i køkkenhaven” DR1. 2017 foretog jeg en beregning af hvad timelønnen kan være ved at dyrke egne grønsager i haven, samt hvilke der er nemmest at dyrke.
Kontakt mig for grønne happening med lokale og vilde smags oplevelser.
Idemager, økologisk haveambassadør, koordinator for SPIS SORØ – vildt og lokalt
Anne Grete Rasmussen, FruGrøn.dk fra Sorø
Mail: idemager@gmail.com,
Telefon 2065 2065
Tidligere aktiviteter
Grillstegt rådyr i FruGrøn’s have den 26.maj 2014
Læs mere om havekurser Kontakt mig for grønne happening med lokale og vilde smagsoplevelser. Idemager og grøn konsulent Anne Grete Rasmussen, FruGrøn fra Sorø idemager@gmail.com, teleforn 2065 2065
Program for 2013: Besøg FruGrøn’s have, med foredrag, rundvisning og evt. klimavenlig menu, fx.
- Grillet buk med lækkert tilbehør
- FruGrøn’s gudedrik
- Grillet Abborre skænket af Sorø Lystfiskeriforening
- Grillet Sandart, købt frosne i Aldi, produceret i Rusland, importeret fra Ruhr
- Grøn kartoffelmos, citron og urter
- Hindbærgrød med fløde
Beregning af fødevarers klimabelastning ved produktion, tilberedning og madspild. Læs mere på hjemmesiden http://www.FruGrøn.dk under klimavenlige måltider