SPIS SORØ

Vildt og lokalt

FruGrøn’s have

Besøg FruGrøn’s have med vilde oplevelser

Foredrag om dyrkning af fødevarer i have og drivhus. Hvilke planter er gode og nemme og som samtidig giver et godt udbytte. Lær hvordan man dyrker tomater i drivhus, og sænker planterne, så der er tomater helt frem til jul.

Hvordan får man mange æbler, blomster og urter. Hvordan laver man nemt en god kompost, så næringsstoffer forbliver i haven. Demonstration af udendørs bad og solceller. Invitation til happening SPIS SORØ – vildt og lokalt:

Program for SPIS SORØ 2014

Grillstegt rådyr i FruGrøn’s have den 26.maj 2014

Læs mere om havekurser 2104 Kontakt mig for grønne happening med lokale og vilde smagsoplevelser. Idemager og grøn konsulent Anne Grete Rasmussen, FruGrøn fra Sorø idemager@gmail.com, teleforn 2065 2065

Program for 2013: FruGrøn i fuld figur hvid Besøg FruGrøn’s have, med foredrag, rundvisning og evt. klimavenlig menu, fx.

  • Grillet buk med lækkert tilbehør
  • FruGrøn’s gudedrik
  • Grillet Abborre skænket af Sorø Lystfiskeriforening
  • Grillet Sandart, købt frosne i Aldi, produceret i Rusland, importeret fra Ruhr
  • Grøn kartoffelmos, citron og urter
  • Hindbærgrød med fløde

Beregning af fødevarers klimabelastning ved produktion, tilberedning og madspild. Læs mere på hjemmesiden http://www.FruGrøn.dk under klimavenlige måltider FruGrøn's bilFruGrøn i drivhuset

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s